Nastasti SB Ilopilleri " Hupi" On Suomen ensimmäinen Juniorivalio nartuissa, ja valioitunut kaikissa maissa jossa on käynyt. Ryhmäsijoituksia on kaksi Valmieira RYP 4 sekä Latvia RYP4. Suomesta sertit ovat täynnä. Metsästyskokeet alkoi hienosti Niestasta, ja sai sieltä 2. palkinnon. Hakua rasitti kuumat hajut, joissa oli varovainen mutta oppi itse purkamaan tyhjät päivän mittaan. Hän on hieno metsästyskoiran alku! Vesityöt on suoritettu täysinpistein  heti kun iän puolesta siihen oli mahdollisuus. (ALO & AVO) 

Luonne ja riistahalukkuus on suuri vahvuus, mukava täysin hiljainen yhteistyöhaluinen kotikoira, joka hakee yläpäisesti eikä mikään jää häneltä väliin. Jäniksiä ottanut myös seisontaan myötätuulesta,(!) sorkista ei tuumaa mitään. Isännän mielestä lupaavin metsästyskoira mitä on ollut; ensimmäisellä metsästyskaudella osasi tehdä riistatyöt metsolle, teerelle, riekolle, lehtokurpalle sekä fasaaneille. 

Hupi on iloinen huumoriveikko, noudot ovat luontaisesti kauniit eikä pure riistaa. Kotona mahtava perhekoira, ja metsästyksen ohella harrastaa agilityä, nose workia sekä tokoa ja rallytokoa.  

Hupi on Vuoden nuori mannermainen Kotkan kanakoiraseurassa ja Vuoden paras mannermainen kanakoira Kouvolan kanakoiraseurassa 2023.


Hupilla on AA lonkat sekä 00 kyynärpäät. Perusterve koira, eläinlääkärissä käynyt vain rokotuksissa.  Yksi pentue KVA Taavi-Tuulin Eemin kanssa, josta jäi Pore pentu meille kotiin. Seuraavaa urosta etsitään, ja ajankohta päätetään kun saadaan koetuloksia vielä avoimesta sekä voittajaluokasta.