We are making Photographs to understand what our lives mean to us.

- Ralph Hattersley-

Photography JENNI HYYTIÄINEN

Kuvien kopiointi kielletty. Tekijänoikeudet kuviin @Jenni Hyytiäinen


Valokuvauksesta on tullut minulle tärkeä ilmaisutapa, kiitollisena kuvaan elämän ainutlaatuisia arjen hetkiä. Jokainen meistä ansaitsee tulla valokuvatuksi, ja kaunis onnistunut kuva on mielekäs kuvaajalle sekä asiakkaalle. Valokuvatessa minulle on ensisijaisen tärkeää saada ikuistettua kuvattavan persoonallisuus, ja koirasta haluan löytää rodunomaiset kauniit yksityiskohdat. Valokuvaus lokaatio sovitaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti; etukäteen on hyvä suunnitella miljöö, asusteet, mahdollinen rekvisiitta sekä mitä kuvilla haluaa viestittää. Otetaan tuokio irti arjesta, unohdetaan arjen kiireet, nautitaan hetkestä ja ehkäpä myös luonnonrauhasta sekä kruunataan kuvauspäivä retkieväillä sekä kahvilla. Valokuvaus parhaimmillaan tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja kuvien tunnelmaan on mukava palata aina uudelleen.

Kuviani on ollut esillä rotujärjestön lehdissä, Maaseudun tulevaisuudessa, Ultracomim kalenterissa, Borderterrien maailmanlaajuisen juhlajulkaisun kannessa, Englanninsetterien kalenterissa, Pomppan julkaisuissa, Waldogs urheilutrikoiden painoskuvana sekä sukoka ryn useissa julkaisuissa. Kuvani on voittanut myös kuvauskilpailuja, Sukokan "Onnellinen rotukoira 2019" Kuvani löytyy myös uuden Aviuksen paketista.

Kuvauskalustona käytössä Canon Mark 6D2, putkina 135mm, 300mm sekä 70-200mm

Valokuvaukset miljöössä alkaen  50€

Minä ja koirani - kuvauksen kesto 30minuuttia- 1 jälkikäsitelty kuva. 50€ Sopii esimerkiksi facebookin profiilikuvan vaihtoon tai mainoskuvaksi.

Lemmikkikuvaus- kuvauksen kesto 1h- 3  jälkikäsiteltyä kuvaa- 60€

Pentukuvauspaketti- kuvauksen kesto 15minuuttia/pentu- yksi jälkikäsitelty kuva pennusta- 10€/pentu

Kasvattajapäivät-sisältää 1h kuvauksen kasvateista,  ryhmäkuvan ja päivän touhuja dokumentaariseen tyyliin. Nämä kuvat saa muistitikulle ja niitä voi käyttää haluamaansa tyylin. Kuvat ovat kevyesti käsiteltyjä. -100€ 

Kuvaukset suunnitellaan yhdessä, mietitään sopiva lokaatio, sekä mieluisat värisävyihin sopivat vaatteet sekä mahdolliset asusteet sekä rekvisiitta.  Kuvaus sisältää alv 24%,  Lisäkuvat 10€ kpl,

 Luumäen ulkopuolelle lisätään 0.40 snt/km matkakulukorvaus.