Tmi Jenni Hyytiäinen 

Tmi Lystittassut on perustettu 2017, nimi vaihdettu nykyiseen muotoon Tmi Jenni Hyytiäinen 2020. Hoitovapaalla halusin tehdä pienimuotoisesti, lastenhoidon ohella omia projekteja ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Jokainen koulutettava on ainutlaatuinen ja uniikki, vahvuuksiin keskittymällä pääsee pitkälle. Koiravalmennus on tiimityötä, haluan auttaa ohjaajaa löytämään ne langat jolla pääsee projektissa eteenpäin. Olen käynyt Psykologisen valmennuksen kursseja ja saanut sieltä lisää työkaluja myös koirapuolelle.   Kouluttaminen antaa minulle paljon, nautin sydämestäni joka hetkestä ja toivon sen välittyvän myös koulutettaville. 

Olen harrastanut koiria vuodesta 1992, kaikki koirani ovat kilpailleet eri koelajeissa, koiran omista vahvuuksista ja ominaisuuksista riippuen. Ensimmäinen tottelevaisuuskilpailu on käyty vuonna 1994, Joutsenlammen Alexin (s.1992) kanssa. Koulutustyyli oli silloin erilainen ja kokeet järjestettiin näyttelyiden yhteydessä. Parhaaksi muistoksi jäi piirinmestaruudessa luokkavoitto. Ikää minulla oli silloin 12 vuotta, ja samalla opintiellä edelleen ollaan. Rodut ovat vaihtuneet paimenkoirista metsästyskoiriin ja lempilajeina  on toko, agility,  kaer, nose work, rallytoko sekä näyttelyt. Koirani kilpailevat kaikissa lajeissa korkeimmassa luokassa. 

 Minulla Nose Work Finlandin koulutusohjaajakoulutus sekä hajutestajapätevyydet, kennelliiton koetoimitsijakortti sekä LPKY on palkinnut minut kahdella ansiomitallilla. Omat ja yhteistyökoirat ovat ansioituneet eri koiraurheilulajeissa sekä näyttelyissä. Tällä hetkellä opiskelen luonto-ohjaajaksi ja tarkoitus jatkaa lisää opiskelua psykologian sekä  urheiluvalmennuksen parissa. 

 Tervetuloa tutustumaan!


Jenni Hyytiäinen 

Oletko kiinnostunut palveluistani, ota yhteyttä ja katson kuinka voin auttaa.


 Dream big, work hard, make it happen.