Kuulumisia

29.07.2019

Tässä vaiheessa heinäkuun helteet alkavat olemaan ohitse, aika on mennyt koiria uittaessa ja ulkorakennuksia maalatessa. Tulevaisuuden suunnitelmia on myös mietitty, ja nämä sivut ovat yksi osa toteutusta. Haluan katsoa voisiko meidän elämäntapa tuoda leipää pöytään, tarjoamalla harrastajille sellaisia palveluita jotka ovat itselle mieleisiä. Kaikkea pitää kokeilla, maalaismiljöö tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia, kun uskoo itseensä sekä omaan osaamiseen maailma on silloin avoinna. Ajatuksena hyödyntää myös lähipiirin osaamista ja kehittää siltä osin yhteisöllistä maaseutumatkailua Luumäellä. Kotisivujen tekeminen oli mukava projekti, ja mielestäni sain luotua juuri meidän näköiset sivut. Toivottavasti sivuista välittyy aitous ja rakkautemme maaseutuun sekä metsästykseen. 

Rakkaan ystävän kesäloma juhlistettiin alkaneeksi karhuslammen laavulla, Kannuskoskella. Metsäpalovaroituksen myötä tulistelu jäi trangiaan, mutta kahvit saatiin keitettyä ja eväät lämmitetyksi. Tästä syntyi ajatus Tuokiovaelluksiin, mukavampi mennä yhdessä uuteen paikkaan  ja seuraavalla kerralla reitin osaa itsekin perille. Irtiotto arjesta tekee hyvää, vaikka kysymys olisi muutamasta tunnista. Metsä rauhoittaa ja hoitaa mieltä, Suomessa jokamiehenoikeudet antavat mahdollisuuden meille kaikille. Jos Tuokiovaellus kiinnostaa, otathan yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voisimme olla avuksi.

Itselleni otin projektiksi marathon juoksuharjoittelun. Olen harrastanut juoksua lähinnä fiilispohjalta silloin tällöin. Eilen lähdin kokeneemman matkaan pk-lenkille, lenkki olikin pidempi mitä luultiin ja matkaa kertyi 22.5km.  Jos fiilispohjalta menee yli puolikas, niin kyllä sen lopunkin runttaa jo tänä syksynä.  Nyt juokseminen muuttuu juoksuohjelman mukaan  säntillisemmäksi, 8 viikkoa jäljellä koitokseen.

Kiitos kun luit. Tervetuloa kehittämään toimintaamme juuri sinulle sopivaksi.